Training en opleiding

Elke ondernemingsraad heeft een gedegen basis nodig. Daarin nemen cursussen een centrale plaats in. We brengen je de beginselen bij van de wet, maar vooral hoe je effectief invloed uitoefent, op basis van een efficiënte werkwijze. Daarnaast leren we je ook jouw eigen organisatie kennen. We leren je de organisatiestrategie te doorzien, de financiën te doorgronden, het sociale beleid, ook op arbo- en veiligheidsgebied, te beoordelen. Voor ons geldt: leren doe je vooral in de praktijk. Onze opleidingen en trainingen zijn daarom altijd in de praktijk geïntegreerd.

‘Gezag kun je verwerven; Wij helpen je het ontwikkelen!’

De trainingen en opleidingen van OR-Coach.nl kenmerken zich door een (inter-) actieve aanpak, een heldere en ‘to the point’ kennisoverdracht en uitleg, concrete handvatten voor hoe zaken aan te pakken en zijn direct bruikbaar in de eigen OR-praktijk.

‘Serious gaming’

Bestaat de ondernemingsraad uit echte doeners, die niet zitten te wachten op sheetpresentaties en ellenlange gesprekken en discussies over verschillende onderwerpen. En gaat de OR liever aan de slag met allerlei praktijksituaties om meer inzicht te krijgen in het OR-werk en het aanscherpen van vaardigheden. Kies dan voor onze ‘serious game’.

Meer over serious gaming

Online mogelijkheden

Wij maken waar mogelijk gebruik van online en digitale tools, om onze opleidingen en trainingen te ondersteunen, de interactie te bevorderen en het leerrendement te vergroten. Daarbij vindt onze ondersteuning niet alleen in de trainingszaal plaats, maar ook bij jullie in het bedrijf en online. We zoeken voortdurend naar nieuwe mogelijkheden op dat vlak en passen dat ook toe in onze begeleiding – online en offline.

‘Vinger aan de pols’

Als OR-Coach.nl houden we graag een vinger aan de pols. We staan open voor vragen. We helpen je graag verder, ook tussen de cursussen door, en we komen regelmatig bij je langs. Om aan te schuiven bij een vergadering of overleg, of om even bij te praten met het dagelijks bestuur. Zodat ook wij weten wat er speelt binnen jouw organisatie en ondernemingsraad en wij ook echt kunnen ‘aansluiten’ bij de praktijk van jouw OR.

Onze werkwijze

Tijdens een eerste kennismakingsgesprek brengen we de wensen van jouw ondernemingsraad in kaart. Op basis daarvan ontvang je van ons een gericht opleidings- en begeleidingsplan. Op het moment dat je voor OR-coach.nl kiest maken we graag kennis met jullie bestuurder en met jullie organisatie.

Heb je interesse?

Ben je benieuwd naar onze aanpak en werkwijze, neem dan vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek. Vul ons contactformulier in of bel:  085 – 487 03 99.

Contact