Onze diensten

Wil je écht gezaghebbend meepraten als OR? OR-Coach.nl biedt je een scala aan diensten die je daarbij kunt inzetten. Geleverd door betrokken professionals met kennis van zaken.

‘OR-coach.nl helpt je jouw ondernemingsraad écht op de kaart te zetten’

Coaching en advies

Een gezaghebbende positie in jullie organisatie vraagt om gedegen afwegingen. Aangezien je als ondernemingsraad niet van alle markten thuis kunt zijn, heb je van tijd tot tijd graag een deskundig adviseur aan je zijde, die weet hoe je zaken aan moet pakken. Of iemand die je helpt je doelen te bereiken. De consultants van OR-Coach.nl hebben hier ruimschoots ervaring mee.

Bekijk onze mogelijkheden

Training en opleiding

Medezeggenschap is een vak. Een gedegen basis mag dan ook niet ontbreken. Voor ons geldt: leren doe je vooral in de praktijk. Onze opleidingen en trainingen zijn daarom altijd interactief en in de praktijk geïntegreerd. Naast opleidingen in een conferentieoord komen we ook langs om je te helpen het geleerde in de praktijk te brengen. Overigens: dat ‘langskomen’ gebeurt steeds vaker digitaal.

Bekijk onze mogelijkheden

Slimr® aan de slag

Slimme oplossingen, met hulp van ICT, kunnen je helpen je werk als OR beter te doen en daardoor het gezag van je OR te vergroten. En vaak met minder inspanning. OR-coach.nl leert je deze digitale middelen in te zetten in jouw OR-praktijk. En waar nodig helpen wij je deze hulpmiddelen te implementeren en toe te passen.

Bekijk onze mogelijkheden

En dan nog dit...

OR-coach.nl helpt je graag het hoogste rendement te halen uit de dagelijkse OR-praktijk. Wij besteden daarom niet alleen aandacht aan het bijbrengen van kennis en vaardigheden, maar ondersteunen ook bij het opstellen van documenten, komen desgewenst kijken hoe vergaderprocessen verlopen, bemiddelen bij geschillen en geven advies over de beste aanpak bij ingewikkelde problemen. Kortom: OR-Coach.nl zet alles in om je te helpen een gezagvolle speler te worden!

Heb je interesse?

Ben je benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek. Vul dan ons contactformulier in of bel 085 – 487 03 99.