De OR-vlog

Wil u als OR op een andere, actieve manier contact leggen met uw achterban en heeft uw ondernemingsraad of u als OR-lid altijd al willen vloggen over wat u bezighoudt en waar u mee bezig bent? En weet u niet precies hoe? Of is er nog een laatste duwtje nodig om te durven, te gaan doen? OR-coach.nl helpt u daar graag bij.

Heeft u nog een laatste duwtje nodig?

Een vlog (voluit: Video Web Log) is een (visuele) manier om anderen op de hoogte te houden van actuele zaken waar de ondernemingsraad zich mee bezighoudt, hoe de OR over deze zaken denkt en welke vragen er hiertoe bij de OR leven. Via een vlog kunnen OR-leden bijvoorbeeld ook hun passie voor het OR-werk overbrengen en kan de OR, support verwerven voor ideeën en plannen. Het voordeel voor uw volgers is dat alle informatie steeds terug te vinden is. Het maken van een vlog is simpelweg een kwestie van doen.

Heeft uw ondernemingsraad of u als OR-lid altijd al willen vloggen over wat u bezighoudt en waar u mee bezig bent? En weet u niet precies hoe? Of is er nog een laatste duwtje nodig om te durven, te gaan doen? OR-coach.nl helpt u daar graag bij.

Onze werkwijze

OR-coach.nl leert u het verhaal van uw ondernemingsraad te vertellen en welke storytellingformats u hiertoe kunt gebruiken. Daarnaast leren we u hoe u moet filmen voor het mooiste resultaat. U leert hoe u met licht en geluid omgaat en welke hulpmiddelen u kunt gebruiken. Tenslotte helpen we u bij het nabewerken van uw vlogs op de pc, laptop of de smartphone zelf om de vlog de juiste uitstraling mee te kunnen geven.

Tijdens een eerste kennismakingsgesprek brengen we de wensen van uw ondernemingsraad hiertoe in kaart. Op basis daarvan ontvangt u van ons een gericht opleidings- en ondersteuningsplan.

Heeft u interesse?

Heeft u interesse in deze dienst van OR-coach.nl of heeft u gewoon een vraag hierover, vul dan onderstaand formulier in of bel ons op 085 – 487 03 99.