De OR-nieuwsbrief

Met een digitale of online nieuwsbrief komt u als OR goed voor de dag. OR-coach.nl leert u graag zo’n nieuwsbrief opzetten, zodat u met behulp van templates mooi verzorgde nieuwsbrieven kunt opzetten en versturen.

Houd uw achterban op de hoogte!

Het is zaak om als ondernemingsraad uw collega’s van tijd tot tijd op de hoogte te houden van waar de OR zich mee bezig houdt en van de vorderingen. Elke OR wil zijn achterban informeren. Dat kan natuurlijk via het mededeling bord, via intranet of eigen website, of via een mailtje. Maar als u wat professioneler en persoonlijker de collega’s die u vertegenwoordigt wilt bereiken dan vormt bijvoorbeeld een digitale of online nieuwsbrief een uitkomst. Hier zijn verschillende applicaties voor beschikbaar. Via zo’n applicatie kan de ondernemingsraad een mooi verzorgde nieuwsbrief op maat maken.

Onze werkwijze

OR-coach.nl ondersteunt u graag bij het leren werken met deze tools, zodat u met behulp van templates mooi verzorgde nieuwsbrieven kunt opzetten en versturen. Natuurlijk helpen we ook bij de inhoudelijke kant van het opstellen van een nieuwsbrief zoals het leren schrijven van leuke nieuwsberichten en andere items. Van belang is ook dat u inzicht krijgt in hoe goed een nieuwsbrief gelezen wordt, we helpen u daarom ook bij het analyseren van de resultaten om inzicht te krijgen in het effect van de nieuwsbrief.

Tijdens een eerste kennismakingsgesprek brengen we de wensen van uw ondernemingsraad hiertoe in kaart. Op basis daarvan ontvangt u van ons een gericht opleidings- en ondersteuningsplan.

Heeft u interesse?

Heeft u interesse in deze dienst van OR-coach.nl of heeft u gewoon een vraag hierover, vul dan onderstaand formulier in of bel ons op 085 – 487 03 99.