Contactgegevens OR-Leden

Beste OR-collega,

Bij OR-coach.nl werken we eraan om onze diensten steeds te verbeteren om jouw ondernemingsraad optimaal te kunnen ondersteunen. En daar hebben we jouw hulp bij nodig!

We hebben recentelijk een gloednieuw klantsysteem geïntroduceerd. Dit systeem stelt ons in staat om al onze gegevens op één plek te centraliseren en de persoonsgegevens veilig op te slaan. Natuurlijk conform de AVG-wetgeving.

Hierdoor kunnen we onze dienstverlening nog efficiënter maken en onze data nog veiliger opslaan!

Op dit moment hebben we alleen het e-mailadres van de ondernemingsraad of het secretariaat in ons oude systeem. Om onze dienstverlening te optimaliseren, hebben we de contactinformatie van alle leden van jullie ondernemingsraad nodig.

Bijvoorbeeld om voorafgaande aan een training een persoonlijk intakeformulier naar alle OR-leden te kunnen sturen. Of een evaluatieformulier na afloop van de training. Maar ook wanneer je ons mailt of belt met een vraag, kunnen we je gemakkelijker in contact brengen met de juiste persoon.

Daarom willen we je vragen om onderstaand formulier in te vullen. Het zou ons enorm helpen om jullie ondernemingsraad nog beter te kunnen ondersteunen.

Je kunt er gerust op zijn dat we privacy serieus nemen en je gegevens nooit met anderen zullen delen. We hebben een eenvoudig en veilig formulier opgesteld waarmee je deze gegevens kunt delen. 

Heb je een vraag over dit formulier? Mail dan naar info@or-coach.nl.